Palletzending verzekeren

Basic Freight - Zakelijk palletvervoer binnen Europa > Palletzending verzekeren

Aanvullende verzekering van 30 euro

Verzeker je zending!

Basic Freight doet er alles aan om je zending in goede orde van A naar B te vervoeren. Toch kan er onverhoopt schade ontstaan en dan is het fijn als alles goed geregeld is!

Basic Freight vervoert je zending altijd met een standaard verzekeringsdekking (CMR of AVC). Wanneer de zending goed verpakt is, maar er helaas toch schade ontstaat, staat deze dekking – wanneer wij of een van onze partners aansprakelijk zijn – voor respectievelijk circa € 10,- of € 3,40 aan maximum compensatie per kilogram*. Dit is echter vaak niet de volle waarde van de zending.

Additional Cargo Insurance

Basic Freight biedt in samenwerking met Aon Marine de mogelijkheid om voor ongeconditioneerd vervoer een aanvullende transportverzekering af te sluiten. Deze ‘Additional Cargo Insurance’ kun je per zending afsluiten, dus je zit nergens aan vast!

Als gastgebruiker kun je de zending voor € 30,- (excl. btw) tot een waarde van € 25.000,- verzekeren**. Het is hiervoor belangrijk dat je onderstaand formulier invult.

Ben je ingelogd? Dan kun je ook een zending met andere goederen en/of een andere waarde verzekeren. Geef bij het boeken aan dat je de zending wilt verzekeren, dan nemen wij contact met je op!

Vragen? Chat met Fred of stuur een mail naar Fred!


* Let op: bij schade zal er zowel bij uitkering van de verzekering en via de AVC/CMR-voorwaarden beoordeeld worden of goederen transportbestendig verpakt op de pallet aangeboden zijn.

** Goederen zoals persoonlijke goederen, gestapelde zakken voedingsmiddelen, kunstvoorwerpen e.d. kunnen niet als gastgebruiker verzekerd worden. Vraag nu een account aan en bekijk de mogelijkheden!

Vul onderstaand formulier in, dan gaan wij voor je aan de slag!