Zo werkt Basic!

Basic Freight - Zakelijk palletvervoer binnen Europa > Zo werkt Basic!

Basic Freight: simpel, voordelig en online palletvervoer door heel Europa!

Basic Freight is jouw partner voor betaalbaar én betrouwbaar pallettransport binnen Europa. Onze service is simpel, voordelig en online. Jij maakt in vier eenvoudige stappen je zending online aan en wij zorgen voor een betrouwbare service tegen scherpe tarieven! Voordelig palletvervoer binnen Europa, dat is Basic Freight!

Bij Basic Freight kies zelf hoe je jouw zendingen boekt. Af en toe snel je pallets vervoeren? Dan kun je direct een zending aanmaken en afrekenen. Heb je vaker pallets te versturen? Vraag dan een account aan. Wij maken graag een offerte voor je op maat!

Basic Freight is volledig online. Maar dit betekent natuurlijk niet dat je ons niet kunt bereiken. Op kantooruren zijn wij middels de chat op deze website te bereiken en anders kun je altijd een mail sturen naar fred@basicfreight.nl!

SIMPEL

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Basic Freight maak je in vier eenvoudige stappen zelf je zendingen aan. Zo geregeld!

VOORDELIG

Betrouwbaar palletvervoer tegen scherpe tarieven, dát is Basic Freight. Hoe meer zendingen, hoe voordeliger het wordt!

ONLINE

Basic Freight is volledig online. Je kunt op elk moment van de dag je zendingen aanmaken en bent nooit afhankelijk van onze openingstijden of klantenservice!

1

Bereken het snelle tarief door de postcodes, het palletformaat en het gewicht in te voeren.

2

Bereken het specifieke tarief door de zending aan te vullen met benodigde extra’s.

3

Vul je contactgegevens in, zodat we je altijd kunnen bereiken als het nodig is!

4

Reken de zending af via iDeal, met creditcard of – als je ingelogd bent – op factuur.

Hoe meer zendingen je hebt, hoe voordeliger het wordt. We maken graag een offerte voor je op maat! Vraag nu een Basic Freight account aan!Vraag nu een Basic Freight account aan!